elinallvinn.blogg.se

morning

Kategori:

Väcktes av en jobbig dröm vid kvart över 5 och har inte lyckats somna om så har precis tagit mig en dusch.. Sen ett jobbpass till halv 4! Hoppas dagen går fort!

deppo

Kategori:

jag hoppas allt beslutar sig att vända snart...

<3

Kategori:

kan inte med ord beskriva hur mycket du förändrar min vardag, jag skulle aldrig klara mig utan dig. Du är mitt solsken! Älskar mina syskon stort!

kör på en bra jobbarkväll med min fina vän Alex! Imorse vaknade jag tidigt och for upp och åkte till maxi, städade resten av dagen innan det var dags för att åka och jobba. Skulle gått till mamma och käkat men blev inte så.. Nu har vi iaf bara ett ärende kvar sen är det dags för att fixa lite grejer innan jag får åka hem. Upp imorgon tidigt för en delad tur och ska hinna med att äta med familjen och lite släktingar. Puss

Kategori:

äntligen

Kategori:

Äntligen är alla julklappar inhandlade, (tror jag). Var även förbi och köpte färgpatroner och fotopapper så korten blir fina farmor och farfar ska få :). Märktes även på kontot hur mycket de faktiskt kostar och köpa klappar till typ 10 stycken... men nu är de förhoppningsvis klart så det är skönt! Ska ta tag i städandet också innan jag sätter mig och pillar med korten och ramarna. Imorgon kväll är de dags för jobb igen,men med alexandra så hoppas du mår bäääättre då!! :) pussss

tired

Kategori: Allmänt

jobb & jobb & lite mer jobb.. tröttheten tar ut sig.

bara imorgon kvar sen är jag ledig till söndag kväll och det ska bli så sköönt!
Idag har jag och alexandra sammarbetat mycket så det har varit toppen, tog svängen förbi farmor efter jobbet med wilmo, somnade till där haha. Nu tänkte jag snart ta mig ett bad sen sova tidigt. Känner mig slut i huvudet och i kroppen så några extra timmars sömn skadar inte! 

121216

Kategori: Allmänt

Det börjar närma sig jul nu, jag har nästan köpt färdigt alla julklappar, andreas och elinis kvar. Dagarna ser nästan lika dana ut, dvs att jag jobbar sover och äter typ haha! naedå, igår kom jessica hit till mig så gick vi vidare till ikano och käkade god mat och handlade lite. Vi klippte även topparna på håret och solade, kom hem rätt sent igår natt så jag slocknade direkt. igår kväll jobbade jag med selma hela kvällen och sen skjutsade hennes pappa hem mig. Pappa hade en kompis över så vi satt och pratade en stund innan jag gick och la mig, hade ont i huvudet så bäst var att sova. Nu har vi precis gjort pepparkakshus och ska väl ta det lugnt resten av dagen tror jag.