elinallvinn.blogg.se

godmorgon

Kategori: Allmänt

jobbade 10:20-21-30 igår med en halvtimmes rast så var rätt slut när det började bli dags frör hemgång. Pappa kom iallafall och hämtade mig. Nu är det snart dags för ett dagpas, ska upp och ta lite medicin och försöka äta frukost. puss!

godmorgon

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag nyvaken i sängen, somnade väldigt sent  inatt. Ringde vc när jag vaknade och de skulle ringa upp mig 16:20? så dit kommer jag inte få komma idag  iallafall. Igår bjöds det på jobb hela dagen. Jobbade morgonen med alexandra så det var bra! hon väntade kvar tills jag slutade och hängde med till ekholmen och lambohov. Efter det skjutsade jag hem henne och åkte hem och slängde i mig lite käk för att åka en snabbis till ikea med pappa innan nästa jobbpass. Kvällen spenderades med selma, stannade kvar ett tag tills hon slutade innan jag åkte hemåt. Väl hemma spelade jag diablo och försökte sova utan resultat. Nu ska jag gå upp och äta lite frukost och ta mig en dusch.

home again

Kategori: Allmänt

klockan stog på alarm imorse då det var dags att återgå till jobbet. Men natten har varit jobbig så var vaken långt innan klockan ringde. Jobbdagen gick ganska fort. Pratade en stund med selma innan jag tog bussen hem. Somnade någon timme förrut innan vi åkte iväg till skänninge och besökte min bror. Kebab&hockey blev det :). Nu har vi precis kommit hem och ska hoppa in i duschen innan jag lägger mig och försöker sova. Delat pass imorgon så behöver nog några extra timmar. Hämtade även ut min nya jacka igår och jag är verkligen nöjd! 

<3

Kategori: Allmänt

förseningar

Kategori: Allmänt

det enda jag ser med snön är extremt försenade bussar och en jädra massa minusgrader.. Vill absolut inte att det ska komma mer snö just nu. Det kan vänta tills slutet av december tycker jag.. haha! Har precis kommit hem från att ha varit och handlat lite med pappa och dem. Fick med mig jätte god daim glass hem så ska ladda ner någon bra film och mysa ner mig med riskudden i sängen och hoppas på att mensvärken släpper lite.

 

 

 

 

You're my soulmate

Kategori:

Mensvärken dödar mig.. Fick jag välja skulle jag vara sängliggande hela dagen och få sova bort den. Synd bara att den hänger i ett par dagar. Har precis tagit ett varmt bad och ska se på ett avsnitt av 112 på liv och död tänkte jag och smaska på chokldbollar!

13:28

Kategori: Allmänt

Somnade runt 3 tiden inatt och vaknade för någon halvtimme sen ungefär. Det var riktigt skönt att få sova ut känner jag, vila upp mig för helgens jobb! Ska ta tag i bombnedslaget i våran lägenhet och sen ta ett varmt långt skönt bad och äta lite frukost tänkte jag. puss!

nattinlägg

Kategori: Allmänt

 
Ligger nu i sängen efter att ha spelat lite diablo. Har blivit en nattuggla bara helt från ingenstans och är fortfarande pigg.. Tänkte dra på någon film och hoppas på att jag somnar gott. Hade mer än gärna sovit med andreas inatt. Fått lite värme och kärlek. Men istället får jag brottas lite med simba som tror hon är minihulken. Godnatt!
 
 
 
 
 

20121025

Kategori: Allmänt

Råkade ta bort de inläggen jag inte skulle tagit bort på min förra blogg så bestämde mig nu för att göra en ny och börja om från början! och hoppas på att bästa alexandra hjälper mig med en ny fin header. 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.