elinallvinn.blogg.se

trött men ändå inte

Kategori:

sovit halva kvällen, börjar bli en vana nu. Nu har jag varit vaken sen halv 12 eller nått och kan inte somna om... Lagom tills jag somnat om sen så kommer väl andreas hem och då lär jag vakna igen. Idag är det storstäd som gäller och tvättstugan ikväll också! Nu ska jag se familyguy och hoppas på och somna.

tröttare än livet

Kategori:

mitt liv = jetlag
Vet inte vad det är med mig, jag är trött hela tiden och kan nästan somna ståendes. Sover som en jävla stock, somnade 3 timmar när jag kom hem från jobbet. Ska väl ta en dusch om ett tag sen gå och lägga mig, lång dag imorgon. Jobb till 13 sen utbildning i 3 timmar.. Inte speciellt lockande men det är ett måste. Sen väntas 3 ledighet. Det är vid såna här tillfällen man saknar skolan, dig kunde man komma och gå lite som man ville, umgås med sina vänner varje dag. Nu är man så trött efter att ha krigat varje dag på jobbet så då orkar man ingenting mer. Längtar till semestern något otroligt. Låt tiden gå fort till 22 juli!

cuz you're my everything

Kategori:

<3

timmar

Kategori:

hemma på timmar,önskade mer än allt i världen att jag hade slutat. Emelie ringde och väckte mig efter halv 7 idag då jag försovit mig. 3 dagar jobbar jag nästa vecka och det ska bli så oerhört skönt. Längtar tills tisdag som aldrig förr!

Bosatt mig i badkaret nu!

sålänge du stannar förblir jag din

Kategori:

jag älskar dig, ingen kan ändra på det!

grillat

Kategori:

nu har vi precis ätit grillat med sötpotatis och morötter i ugn och en god sallad. Hur gott som helst! Hämtade upp Alex när hon slutat så lämna vi bilen o fick skjuts in till stan. Käkade på subway innan vi gick bort mot frissan där hon slinga och klippte och jag klippte mig. Ångrar mig något sjukt mycket nu när mitt hår känns så oerhört kort.. Gick runt en sväng på stan innan vi tog promenaden hem. Ska snart gå och lägga mig så jag orkar gå upp till jobbet imorgon bitti.. Enda positiva är att det är storhelg så lite mer pengar trillar in. Annars hade jag gärna haft en ledig helg med mitt hjärta..

Köpte med oss jordgubbar hem också! :D

fredagen den 17

Kategori: Allmänt

Gårdagen var lugn, tog en sväng ner till skäggetorp till farmor och hälsade på. Hämtade även min prinsessa på dagis. Blir så glad i hjärtat när hon skiner upp som sen sol när hon förväntat sig att någon annan ska hämta henne. På kvällen kom andreas vänner hit och de kikade på hockeyn och jag tog en sväng ut. Somnade i soffan och väcktes av andreas när han kom hem. Imorse anlände wilma innan klockan sex så skjutsade vi pappa till jobbet. Följde med henne till tandläkaren, duktiga tjej. Nu väntar jag på alexandra så ska vi åka och lämna tillbaka bilen sen ska jag följa med henne när hon fixar iordning håret! och ikväll ska jag och mitt hjärta grilla och äta lite gott. förhoppningsvis!

try

Kategori:

somnade återigen i soffan igår kväll efter jobbet och väcktes av andreas när han kom hem. Bara knata in i sängen och somna om. Nu är jag på jobbet och längtar hem. Slutar 12 idag så det är skönt som tusan!

inte en dag har gått utan att jag tänkte på...

Kategori: Allmänt

Det går ett tag mellan varje skrivning. Men jag jobbar för det mesta, annars är man så trött så man orkar inte göra så mycket. Hunnit vara sjuk också, andreas kände sig lite krasslig idag så hoppas verkligen jag slipper få något nu igen. Igår fick vi ett ryck och rev ner kattställningen för att bygga om den på ett annat sätt. När jag och alex byggde den tog det närmare 3 timmar. hahah! Sen la vi oss och kollade på film, myys! Nu har jag städat lite och tvättat och ska snart gå mot kvällspasset på jobbet.. känner inte alls för och jobba men det är väl bara köra. Imorgon är en kort dag sen ledig på fredag! längtar så mycket. Nu måste jag fixa iordning något snabbt och äta innan jag ska gå. pussss

Lär aldrig bli som vanligt

Kategori:

människor slutar aldrig förvåna mig, man gör allt

sick

Kategori:

mådde som en påse skit imorse, men knallade ändå till jobbet ihopp om att det skulle gå över. Gick inte över så jag gick hem och somnade ett par timmar.. Nu har andreas precis varit iväg och handlat lite cola och glass åt mig så ska ja försöka sova!

-

Kategori:

att ge allt för någon, lägga ner all sin tid för någon, att stanna vad som, att ge bort sitt hjärta samtidigt som någon annan tror det är en gummiboll. Det får en person att vilja gå av på mitten. Att ge allt men inte få någonting tillbaka förutom en hård käftsmäll.

jobbat hela dagen, varit iväg och köpt en blomlåda och lite sånt. Grillade med andreas innan hans kompis kom hit. Nu ligger jag i sängen och hoppas på att få somna snart och slippa tänka! Folk slutar aldrig förvåna mig, sjukt

Kategori:

riding solo

Kategori:

dagarna rullar på, vissa är tyngre än andra medans vissa är ganska lätta och handskas med. I fredags blev de en liten utgång med fina tjejer och helgen har jag spenderat med familjen och nästkommande 14 dagar jobbar jag nästan i sträck. Hoppas allt är påväg till det normala nu. Solen har börjat titta fram mer och mer också och de är jävligt skönt!! :D